Transformtive Leadership & Change course keert terug in 2024!

Geplaatst op 15-12-2023  -  Categorie: Nederlands

We zijn verheugd om de langverwachte terugkeer van de cursus Transformatieve Verandering en Leiderschap in 2024 aan te kondigen! Na het opmerkelijke succes van vorig jaar's #TCL2023, is KCGH klaar om weer een transformerende leerervaring te hosten.tlc

Save the date:

  • 2 april
  • 16 april
  • 30 april
  • 14 mei
  • 28 mei
  • Come-back dag: 25 juni

Terugblik op TCL 2023 

Onze cursus in 2023 dook in de kernaspecten van transformatieve verandering, met het verkennen van pleitbezorgingsstrategieën, theorie van veranderingsontwikkeling, stakeholdermapping en implementatieplanning. De sessies bevatten boeiende activiteiten, inclusief een meeslepende casestudie-analyse van partnerschappen in de eerstelijnszorg en inzichtelijke gesprekken door vooraanstaande sprekers zoals Rebecca Gomperts.

Wat kun je verwachten in 2024

Doe mee met weer een ronde van dynamische sessies, workshops en expertgesprekken. Ervaar uit de eerste hand de tools en kaders essentieel voor het navigeren van de complexiteiten van transformatieve verandering in de sector van de wereldgezondheid.

Investeer in je ontwikkeling

Deze cursus is een unieke kans om te investeren in je professionele ontwikkeling en om deel uit te maken van een netwerk van veranderaars die zich inzetten voor het vormgeven van een stralendere toekomst.

Registratie en meer informatie

 


 
worldmap-grey

Contact

Kenniscentrum Global Health (KCGH)
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht
ofni.[antispam].@kcgh.nl

KVK 78717590

KCGH

Kenniscentrum Global Health is opgericht door de NVTG en het OIGT met als doel global health kennis toegankelijk en bruikbaar maken ten behoeve van de Nederlandse gezondheidszorg.

KCGH wordt gesubsidieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees hier onze privacyverklaring

 

Blijf op de hoogte via e-mail!


Beveiligingscode Beveiligingscode