Aanvraagformulier werkgroepen

 

Dit formulier is bedoeld voor het aanvragen van ondersteuning voor activiteiten van de NVTG-werkgroepen die passen bij de doelstelling van Kenniscentrum Global Health. 

Kenniscentrum Global Health toetst de aanvragen aan de hand van een aantal criteria die in het aanvraagformulier zijn verwerkt. Deze criteria komen voort uit de afspraken die gemaakt zijn met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en houden direct verband met onze doelstelling.

Financiële bijdragen kunnen worden uitgekeerd aan derden, maar dit kunnen geen privépersonen zijn. Individuele NVTG-werkgroepleden worden als vrijwilligers/privépersonen beschouwd, ook als zij bijvoorbeeld als zelfstandige werkzaam zijn. Zij kunnen voor de uren die zij aan een activiteit besteden, niet rechtstreeks een financiële bijdrage van KCGH ontvangen. Houd er verder rekening mee dat de activiteit in het kalenderjaar van de aanvraag moet plaatsvinden.

Kenniscentrum Global Health streeft ernaar om binnen vier weken te reageren. 


Aanvraagformulier

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
worldmap-grey

Contact

Kenniscentrum Global Health (KCGH)
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht
ofni.[antispam].@kcgh.nl

KVK 78717590

KCGH

Kenniscentrum Global Health is opgericht door de NVTG en het OIGT met als doel global health kennis toegankelijk en bruikbaar maken ten behoeve van de Nederlandse gezondheidszorg.

KCGH wordt gesubsidieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees hier onze privacyverklaring

 

Blijf op de hoogte via e-mail!


Beveiligingscode Beveiligingscode